Avís legal

De conformitat amb la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informem que aquest web és titularitat de Carles Sòria Puig, amb NIF 44004936W, a partir d’ara, El Pati de l’Abat; direcció de correu electrònic contacte@elpatidelabat.cat.


PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys gràfics, pertanyen a El Pati de l’Abat, o a tercers que han autoritzat el seu ús. El Pati de l’Abat presenta aquests continguts amb finalitats d’informació i promoció. El Pati de l’Abat autoritza la seva utilització exclusivament amb aquestes finalitats. Qualsevol utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença a El Pati de l’Abat, qui es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial.


EXCLUSIÓ DE RESPONSABILITAT

El Pati de l’Abat actua amb la màxima diligència possible perquè les dades i la informació que ofereix al seu lloc web estigui actualitzada en tot moment, si bé no garanteix ni es fa responsable de l’exactitud i actualització dels continguts del lloc web, reservant-se el dret a modificar aquests continguts en qualsevol moment. El Pati de l’Abat tampoc serà responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc web.


CONDICIONS D’ÚS

L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació plena dels termes del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat Espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.

Vols rebre notícies de les nostres activitats?

Aquest web utilitza cookies per garantir la millor experiència a l’usuari.
Si continues navegant, vol dir que acceptes que n’utilitzem.