Poesia Musicada – Jornades Europees de Patrimoni

14 d'octubre 2018

Recital poètic amb guitarra acústica celebrat el 13 d’octubre de 2018 al Palau de l’Abat de Llançà, en el marc de la celebració de les Jornades Europees de Patrimoni (JEP). La trobada va anar a càrrec d’Eli Sanz (poeta) i Enric Escorsa (músic) i d’Iñaki Nazabal (poeta) i Ian Sala (músic). Els poetes, acompanyats d’acords de guitarra acústica, van recitar poemes de creació pròpia, alguns d’ells amb versos que feien referència al paisatge i a la gent de l’Empordà. La jornada, que es va allargar fins al vespre, va finalitzar amb una jam session creativa.

Amb l’objectiu de vincular aquesta activitat cultural amb la sostenibilitat, el medi ambient i la producció local empordanesa, la proposta poètica va comptar amb el patrocini del celler ecològic Mas Vida de Cistella (Alt Empordà), així com amb el suport de l’Ajuntament de Llançà i Ecoturisme Empordà.

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) són una iniciativa del Consell d’Europa i de la Comissió Europea considerada la manifestació cultural participativa més important d’Europa en matèria de patrimoni. A Catalunya l’edició 2018 s’ha celebrat els dies 12, 13 i 14 d’octubre.

Fotos realitzades per Ecoturisme Empordà, Elisabet Isasi-Isasmendi & Toni G. Penche.

Vols rebre notícies de les nostres activitats?

Aquest web utilitza cookies per garantir la millor experiència a l’usuari.
Si continues navegant, vol dir que acceptes que n’utilitzem.